Indukčná podložka Ruhhy 24281

Kód: 90249
13,40 € 11,17 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Adaptér indukčnej podložky je všestranný a možno ho použiť v rôznych kuchynských prostrediach. Ideálne na použitie v domácich kuchyniach, najmä ak chcete použiť riad, ktorý nie je kompatibilný s indukčnou varnou doskou.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Indukčná podložka Ruhhy 24281
Adaptér indukčnej podložky je všestranný a možno ho použiť v rôznych kuchynských prostrediach. Ideálne na použitie v domácich kuchyniach, najmä ak chcete použiť riad, ktorý nie je kompatibilný s indukčnou varnou doskou. Adaptér umožňuje varenie s rôznymi typmi riadu, ako je oceľ, hliník, liatina, železo alebo keramika, ktoré bežne na indukcii nefungujú. Ideálne pre kancelárske kuchyne, kde môže byť prístup k indukčnej varnej doske obmedzený, ale na varenie alebo ohrievanie jedla musíme použiť iný riad. Pri cestovaní, napríklad v dovolenkových domoch alebo prenajatých apartmánoch, kde vo výbave nemusí byť kompatibilný indukčný riad. Adaptér vám umožní používať vaše obľúbené hrnce a panvice. V profesionálnych alebo amatérskych kulinárskych dielňach, kde sa vyžaduje varenie s použitím rôznych nádob. Adaptér uľahčuje prácu s rôznymi druhmi riadu a zabezpečuje rovnomerné varenie na indukčnej varnej doske.

  • UNIVERZÁLNE POUŽITIE PRE RÔZNE TYPY VARNÉHO NÁDOBU - adaptér a podložka na indukčnú varnú dosku sú mimoriadne praktickým riešením pre každého, kto chce na moderných indukčných varných doskách používať rôzny riad. Vďaka nemu môžete na varnú dosku bezpečne umiestniť oceľový, hliníkový, liatinový, železný, keramický riad a rôzne druhy panvíc, kanvíc, hrncov a panvíc, ktoré by bez adaptéra neboli kompatibilné s indukciou. Adaptér funguje ako sprostredkovateľ, ktorý umožňuje efektívny prenos tepla z indukčnej varnej dosky na povrch riadu, čo vám umožňuje zachovať všestrannosť v kuchyni bez nutnosti výmeny celej sady riadu.
  • EFEKTÍVNY ROZVOD TEPLA - jednou z kľúčových výhod tohto adaptéra je jeho schopnosť rýchlo a rovnomerne rozvádzať teplo. Adaptér vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele zaisťuje tepelnú stabilitu a tepelnú účinnosť, čo sa premieta do výraznej úspory energie a skrátenia doby varenia. Hliník a nehrdzavejúca oceľ, z ktorých je podložka vyrobená, zaisťujú jej trvanlivosť a odolnosť proti korózii, ako aj jednoduchú údržbu. Vďaka tomu je varenie na indukčnej doske ekonomickejšie a ekologickejšie.
  • PRAKTICKOSŤ A KOMFORT POUŽÍVANIA - adaptér je nielen funkčný, ale aj mimoriadne pohodlný pri každodennom používaní. Vybavený rukoväťou, ktorá sa nezahrieva, vám umožňuje bezpečne a jednoducho ho presúvať z miesta na miesto, a to aj počas varenia. Rukoväť má tiež otvor, ktorý umožňuje zavesiť adaptér na háčik, čo značne uľahčuje jeho skladovanie a zaisťuje, že bude vždy po ruke, keď ho budete potrebovať. Vďaka kompaktným rozmerom s priemerom 19 cm sa adaptér perfektne zmestí do väčšiny riadu a v kuchyni nezaberie veľa miesta.
  • JEDNODUCHÉ ČISTENIE A ODOLNÉ - adaptér a podložka na indukčnú varnú dosku sú nielen solídne vyrobené, ale aj ľahko sa udržiavajú v čistote. Vďaka použitiu nehrdzavejúcej ocele a hliníka je výrobok odolný voči vysokým teplotám a mechanickému poškodeniu. Možnosť umývania adaptéra v umývačke riadu ešte zvyšuje komfort používania, šetrí čas a námahu spojenú s ručným čistením. Tento adaptér je odolným a spoľahlivým nástrojom, ktorý bude slúžiť dlhé roky pri zachovaní jeho funkčných a estetických vlastností.

Parametre:

  • farba: strieborná
  • dominantný materiál: hliník; ostatné: nehrdzavejúca oceľ
  • otvor na vešiak: áno
  • dĺžka rukoväte: 14 cm
  • rozmery: 35 x 19 x 0,5 cm
  • hmotnosť: 0,577 kg
  • váha balenia: 0,75 cm

 

Dodatočné parametre

Kategória: Bytové doplnky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.