Silikónová forma na pečivo SPRINGOS KI0066

Kód: 1105992022
3,90 € 3,25 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Domáce pečivo chutí vždy najlepšie. S vykrajovačmi na košíčky vytvoríte lahodné sladkosti na každú príležitosť. Nami ponúkané silikónové formy majú mnoho výhod - vr. sú opakovane použiteľné a odolné voči širokému teplotnému rozsahu: od -40 °C do 230 °C. Košíčky pečené v silikónových formách sa nelepia na steny (netreba ich vymastiť) - cesto sa ľahko z formy odlepí, takže je veľmi jednoduché ich vybrať bez rizika poškodenia.

 

Detailné informácie

Všetko máme skladom

Vlastné skladové priestory

Overený obchod

Overený obchod zákazníkmi

Doprava zadarmo

Doprava nad 99 € zdarma

Zákaznícky servis

Zákaznícky servis a infolinka

Podrobný popis

Silikónová forma na pečivo SPRINGOS KI0066
Domáce pečivo chutí vždy najlepšie. S vykrajovačmi na košíčky vytvoríte lahodné sladkosti na každú príležitosť. Nami ponúkané silikónové formy majú mnoho výhod - vr. sú opakovane použiteľné a odolné voči širokému teplotnému rozsahu: od -40 °C do 230 °C. Košíčky pečené v silikónových formách sa nelepia na steny (netreba ich vymastiť) - cesto sa ľahko z formy odlepí, takže je veľmi jednoduché ich vybrať bez rizika poškodenia.

Silikónové plechy na pečenie majú mnoho výhod:

  • neabsorbujú pachy ani tekutiny
  • sú odolné voči širokému rozsahu prevádzkových teplôt od -40°C do 230°C
  • sú opakovane použiteľné
  • môžete ich ľahko vyčistiť
  • nevyžadujú olejovanie formy.

Parametre:

  • Značka: Springos
  • Hnedá farba
  • Materiál: silikón
  • Priemer priehlbín cesta: 38 mm
  • Počet tortových dutín: 15
  • Teplotný rozsah: -40 °C až 230 °C
  • Certifikát: schválený pre styk s potravinami

Rozmery:

  • Celková dĺžka: 29 cm
  • Celková šírka: 17 cm
  • Celková výška: 2 cm
  • Priemer polkruhu vo forme: 3,8 cm

 

Dodatočné parametre

Kategória: Bytové doplnky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: