Detská kuchyňa s príslušenstvom Kruzzel 22115

Kód: 74457
99,80 € 83,17 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Drevená kuchynka je fantastický spôsob, ako tráviť čas príťažlivým spôsobom pre deti, ktoré sa radi hrajú a pripravujú jedlá. Umožní vám hrať roly už od útleho veku a bude mať výchovnú funkciu. Produkt je skvelý nápad na zahnanie nudy, najmä keď je vonku zlé počasie.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Detská kuchyňa s príslušenstvom Kruzzel 22115

Deti sú prirodzene zvedavé na svet a radi napodobňujú ostatných. Učia sa pozorovaním a hrou. Drevená kuchynka je fantastický spôsob, ako tráviť čas príťažlivým spôsobom pre deti, ktoré sa radi hrajú a pripravujú jedlá. Umožní vám hrať roly už od útleho veku a bude mať výchovnú funkciu. Produkt je skvelý nápad na zahnanie nudy, najmä keď je vonku zlé počasie.

Drevená hračkárska kuchynka má módny, moderný vzhľad, ktorý ocení každý rastúci kuchár. Má imitáciu dvoch horákov, na ktorých môžete variť chutné pokrmy. Po otočení gombíkov budete počuť charakteristické cvaknutie. Po dokončení jedla musíte ešte umyť riad pomocou drezu.

Vareniu napomáha svietiaca lampa, vďaka ktorej vytvoríte chutné jedlá aj neskoro večer. Hračka má pohyblivé prvky, ako sú dvierka a gombíky, ktoré jej dodávajú realistickosť. Je veľmi obľúbený medzi dievčatami, no vďaka svojim univerzálnym farbám sa hodí aj pre chlapcov.

Sporák s rúrou spája skvelú zábavu s učením. Bude to skvelá hračka na hranie s rodičmi alebo rovesníkmi. Výrobok je vyrobený z odolného dreva. Použitý materiál má pozitívny vplyv na odolnosť a dĺžku používania, ako aj na bezpečnosť a zdravie detí.

Špecifikácia:

LED OSVETLENIE A ZVUKY - kuchyňa je dodávaná s LED lampou, ktorú je možné umiestniť pod skrinku, do skrinky alebo do rúry - výber je na vás! Vďaka osvetleniu sa dieťa bude cítiť ako v skutočnej kuchyni a efekt bude ešte väčší, keď bude v izbe tma a lampa umožní dieťaťu pripraviť večeru pre bábiky, medvedíka alebo rodičov. . Okrem toho horáky v kachliach vydávajú pri otáčaní gombíkov cvakanie! Vaše dieťa bude nadšené - kuchynka umožní veľa hodín zábavy.
DOPLNKY PRE KUCHÁRA ZDARMA - sada obsahuje 4 lyžice: naberačku, lyžicu na špagety, štrbinovú lyžicu a naberačku, hrniec, panvicu a pokrievku. Drez v sporáku je odnímateľný, dieťa/rodič si ho môže napustiť vodou a po hre umyť 'špinavý' riad.
DREVENÁ - kuchyňa je vyrobená z kvalitného dreva, čo výrazne ovplyvňuje dĺžku jej používania a bezpečnosť a zdravie detí. Toto je nadčasová ponuka, ktorá poteší každé dieťa. Vďaka svojmu klasickému vzhľadu sa vždy tešil veľkej obľube. Mimoriadne starostlivé spracovanie, estetické prevedenie a pozornosť k najmenším detailom pridávajú hodnotu a lahodia oku. Kuchyňa môže úspešne plniť aj dekoratívnu funkciu a zdobiť detskú izbu.
VPLYV NA VÝVOJ DIEŤAŤA - hranie rolí poskytuje nielen zábavu, ale aj rozvíja fantáziu a podnecuje tvorivé myslenie, učí skupinovej spolupráci a zlepšuje sociálne a integračné zručnosti. Zvyšuje manuálne a herecké zručnosti a môže sa stať aj inšpiráciou a prispieť k úspechu budúceho kuchára.

Parametre:

  • materiál: drevo
  • farba: tmavá
  • napájanie lampy: 3 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • rozmery (šírka/výška): 80/80,5/24cm
  • hmotnosť súpravy: 12,7 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Detské kuchynky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 14 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória vytvorená pre najmenších, naši zákazníci tu nájdu všetko, čo je potrebné pre aktívne a kreatívne trávenie času. Značka Kruzzel nie sú len výrobky pre zábavu, ale aj vzdelávacie a športové potreby, napríklad kolobežky.