Ochranná plachta 4x5m Gardlov 24653

Kód: 95921102348
16,90 € 14,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Plachta je druh odolnej látky, ktorá sa používa na zabezpečenie predmetov aj materiálov.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Ochranná plachta 4x5m Gardlov 24653
Plachta 4x5 m je vyrobená z odolného HDPE (vysokohustotný polyetylén), ktorý zaručuje jej trvácnosť a odolnosť voči rôznym poveternostným podmienkam. Vďaka tomuto materiálu je plachta odolná proti roztrhnutiu, vďaka čomu je ideálna do náročných podmienok používania. Okraje plachty sú zvarené a dodatočne vystužené tunelmi vybavenými PP (polypropylénovou) šnúrkou. Táto konštrukcia umožňuje ešte lepšiu stabilitu a odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

  • OBOJSTRANNÝ POVRCH - plachta je obojstranná, čiže sa dá použiť obojstranne. Je dostupný v striebornej/šedej farbe, čo mu pridáva na estetickom vzhľade a zvyšuje jeho univerzálnosť. Hrany sú spevnené špeciálnym chráničom z kvalitného polypropylénu s otvormi, ktoré sú navyše zaistené očkami z nerezovej ocele s priemerom 12 mm. Tieto oká sú rozmiestnené každých 100 cm, čo umožňuje jednoduché pripevnenie plachty na rôzne povrchy pomocou lán, šnúrok alebo háčikov, čo zvyšuje jej funkčnosť. Na plachte 4x5 m je až 18 kovových očiek.
  • ODOLNÁ RÔZNYM ATMOSFÉRICKÝM PODMIENKÁM A VODEODOLNÁ - vďaka použitiu LDPE (nízkohustotného polyetylénu) záteru je plachta plne nepremokavá. Chráni pred dažďom, snehom a vlhkosťou, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre vonkajšie aj vnútorné použitie. Vodeodolnosť v kombinácii s gramážou 120 g/m² znamená, že plachta dokáže efektívne zakryť rôzne predmety a povrchy a poskytnúť im dlhodobú ochranu bez ohľadu na poveternostné podmienky.
  • VŠESTRANNÉ POUŽITIE - plachta 4x5 m so zvýšenou odolnosťou bude fungovať v širokej škále aplikácií. Môže sa použiť na ochranu vozidiel, stavebných zariadení, palivového dreva a iných materiálov skladovaných vonku. Skvele sa hodí aj na vytváranie dočasných striech, ochranu povrchov pri rekonštrukcii alebo stavbe, ako aj na zabezpečenie stanov alebo terás. Vďaka odolnej konštrukcii a vodeodolnosti je spoľahlivým ochranným nástrojom v domácnostiach aj na stavbách.

Parametre:

  • farba: strieborná
  • materiál: HDPE, PP, nehrdzavejúca oceľ
  • gramáž: 120g/m2
  • typ: PLS4X5
  • povlak: LDPE
  • zosilnené okraje: áno
  • počet otvorov: 18
  • priemer otvoru: 12 mm
  • rozmery: 4 x 5 m
  • hmotnosť: 2,5 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Dom a Záhrada
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Gardlov je široký sortiment produktov do každej záhrady. Naše záhradné náradie – vrátane nožníc, kultivátorov, odpudzovačov škodcov, ako aj vybavenie ako slnečníky, hojdacie siete, záhradný nábytok a dekorácie pomáhajú tisíckam našich zákazníkov postarať sa o ich obľúbené miesto v dome.