Kryt na čelné sklo auta Xtrobb 23771

Kód: 95921102343
11,80 € 9,83 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kryt na čelné sklo auta je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý si chce zabezpečiť pohodlie a ochranu interiéru svojho auta. Skvele sa hodí do horúcich dní, chráni pred nadmerným vyhrievaním interiéru a slnečnými lúčmi. Vďaka svojej funkčnosti a estetickému vzhľadu je nenahraditeľným doplnkom každého auta. Počas horúceho počasia podložka zníži teplotu vo vnútri auta a ochráni sedadlá pred vyblednutím

 

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Kryt na čelné sklo auta Xtrobb 23771
Kryt na čelné sklo auta je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý si chce zabezpečiť pohodlie a ochranu interiéru svojho auta. Skvele sa hodí do horúcich dní, chráni pred nadmerným vyhrievaním interiéru a slnečnými lúčmi. Vďaka svojej funkčnosti a estetickému vzhľadu je nenahraditeľným doplnkom každého auta. Počas horúceho počasia podložka zníži teplotu vo vnútri auta a ochráni sedadlá pred vyblednutím.

  • PERFEKTNÉ NA LETO - kryt na čelné sklo auta je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý chce chrániť interiér svojho auta pred nadmerným zahrievaním a škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Vďaka inovatívnemu dizajnu a vysoko kvalitným materiálom poskytuje dáždnik účinnú ochranu a komfort používania.
  • OTVORÍ SA AKO DÁŽDNIK - výnimočne jednoduchý a ľahko použiteľný dizajn vám umožní rýchlo ochrániť vaše auto pred prehriatím. Autopoťah jednoducho rozložte ako dáždnik a umiestnite ho do auta tak, aby sa prilepil na čelné sklo. Špeciálny strieborný náter, ktorý odráža slnečné svetlo, ochráni interiér auta. Lúče nebudú dopadať na čierne prvky vo vnútri auta, a preto zostanú chladné.
  • REFLECTS SUN RAYS - pevná konštrukcia založená na 10 drôtoch zaisťuje pevnosť a stabilitu, vďaka čomu je dáždnik odolný a odolný voči poškodeniu. Vonkajší náter so striebornou vrstvou účinne odráža slnečné UV lúče, čím zabraňuje prehrievaniu interiéru auta a chráni čalúnenie a ďalšie prvky pred vyblednutím. Po zložení by mal byť kryt pripevnený pevným suchým zipsom, ktorý ho ochráni pred nechceným otvorením.
  • UNIVERZÁLNA - vďaka svojim rozmerom: 76 cm x 132 cm - autopoťah perfektne sadne do všetkých osobných áut.

Parametre:

  • čiernej farby
  • materiál: nylon + bavlna
  • dno: strieborný UV náter
  • ostatné: železo, PP, polyester, nylon, ekokoža, PU
  • rozmery: 132 x 76 x 38 cm
  • hmotnosť: 0,373 kg
  • hmotnosť balenia: 0,436 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Dom a Záhrada
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka s produktmi pre automobilový priemysel - čistiaca technika, náradie na opravu čalúnenia, detailingové doplnky a doplnkové autodoplnky.