Selfie tyč/ statív 2v1 pre BLUETOOTH + diaľkové ovládanie IZOXIS 21234

Kód: 71397
4,90 € 4,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Selfie tyč s funkciou statívu je dokonalým gadgetom pre fanúšikov fotografovania a filmovania. Vybavený bezdrôtovým diaľkovým ovládaním, ktoré vám umožňuje fotografovať a nahrávať videá bez použitia tlačidla spúšte na telefóne.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Selfie tyč/ statív 2v1 pre BLUETOOTH + DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE IZOXIS 21234
Selfie tyč s funkciou statívu je dokonalým gadgetom pre fanúšikov fotografovania a filmovania. Vybavený bezdrôtovým diaľkovým ovládaním, ktoré vám umožňuje fotografovať a nahrávať videá bez použitia tlačidla spúšte na telefóne. Tento diaľkový ovládač sa vysúva z tyče a jeho spojenie s telefónom zabezpečuje technológia Bluetooth, vďaka ktorej ho možno ovládať až na vzdialenosť 15 metrov.2v1 - sada obsahuje monopod s možnosťou rozloženia na statív (ako statív) a diaľkové ovládanie na fotenie. Zmena režimov je jednoduchá a vyžaduje len niekoľko pohybov. Posuňte rukoväť na diaľkové ovládanie, rozložte nohy. Monopod sa vysunie do dĺžky 60 cm a držiak telefónu je otočný o 360 stupňov.

Po rozložení monopodu na statív dokážeme zhotoviť záber v rozsahu až 10-15m! Gadget bude skvelým riešením pre cestovateľov, ktorí chcú zachytiť novoobjavené miesta, zdolané vrcholy, ale nielen - monopod bude dobre fungovať aj pri rodinných stretnutiach, s priateľmi atď. Stačí ho postaviť na rovný povrch, vziať diaľkový ovládač ovládajte a vychutnajte si jedinečnú fotografiu!

Spárovanie diaľkového ovládača so smartfónom prebieha pomocou Bluetooth, nevyžaduje inštaláciu ďalších aplikácií. Funguje na systéme Android aj iOS. Stačí na telefóne zapnúť Bluetooth a nájsť zariadenie „SELFIE“ – spárovať ho. Po pripojení k telefónu môžete fotografovať.

Produkt je možné použiť nielen na fotenie, ale aj na vlogovanie! Stlačenie tlačidla na diaľkovom ovládači funguje ako spúšť, umožňuje zhotoviť fotografiu a spustiť nahrávanie videa – na ukončenie nahrávania je potrebné stlačiť aj rovnaké tlačidlo. Funkcia statívu poslúži aj pri videohovoroch. Ľahký a kompaktný dizajn vám umožní vziať si ho na výlet, prenášať v batohu alebo uložiť v aute – aby bol vždy po ruke.

Parametre:

  • čierna farba; dosah diaľkového ovládania: 10-15m
  • materiál: plast + hliník
  • teleskopický: áno
  • otočenie držiaka telefónu o 360 stupňov
  • bezdrôtové diaľkové ovládanie: áno
  • šírka otvoru: 6-10 cm
  • napájanie pilota: CR 1632 (súčasť balenia)
  • rozmery monopodu po zložení (dĺžka / šírka): 19/3 cm
  • rozmery diaľkového ovládača (šírka / výška): 2 x 3,5 cm
  • maximálna dĺžka v rozloženom stave: 60 cm
  • hmotnosť: 106 g

Dodatočné parametre

Kategória: Elektronika
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Izoxis zahŕňa produkty z oblasti elektroniky, osvetlenia a počítačových doplnkov. Sú to napr.: kabeláž, stolové lampy, stojany a držiaky pre mobilné zariadenia, adaptéry, zosilňovače signálu a pod. Široká škála produktov a využitie inovatívnych riešení sú reakciou na potreby užívateľov