Vianočná girlanda 6m Ruhhy 22307 -biela

Kód: 78144
4,80 € 4 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Grilanda veľkého priemeru s rozmermi 15 cm poteší každého člena domácnosti, ktorý obdivuje vytvorený aranžmán na vianočnom stromčeku. Retiazka je vyrobená z plastu, takže konáre vianočného stromčeka sa pod jej váhou neprehýbajú. Jeho stred tvorí pružný drôt, ktorý umožňuje vytvarovať akýkoľvek tvar a uľahčuje ovíjanie balustrády.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Vianočná girlanda 6m Ruhhy 22307 -biela
Girlanda veľkého priemeru s rozmermi 15 cm poteší každého člena domácnosti, ktorý obdivuje vytvorený aranžmán na vianočnom stromčeku. Retiazka je vyrobená z plastu, takže konáre vianočného stromčeka sa pod jej váhou neprehýbajú. Jeho stred tvorí pružný drôt, ktorý umožňuje vytvarovať akýkoľvek tvar a uľahčuje ovíjanie balustrády.

  • PÔSOBNÁ DĹŽKA REŤAZKY - biela, lesklá retiazka bola navrhnutá tak, aby zvýraznila krásu ozdôb a vianočného stromčeka počas sviatkov. 6M krásnej, hustej reťaze dodá stromčeku farbu, textúru a vizuálnu príťažlivosť, vďaka čomu sa stane cennou súčasťou vašej vianočnej výzdoby.
  • OZDOBENIE VIANOČNÉHO STROMČEKA - nadpriemerná dĺžka umožňuje retiazku použiť ako prvok dekoratívnej interiérovej časti okna, zábradlia alebo balkóna . Retiazku je možné použiť aj ako doplnok ku kvetinovým aranžmánom, ako dekoračný prvok vianočných vencov alebo svietnikov.
  • MAGICKÝ EFEKT Biela reťaz na vianočný stromček vytvorí krásny kontrast so zelenými vetvičkami vianočného stromčeka. Jeho neutrálna farba umožňuje prispôsobiť sa rôznym štýlom dekorácie a rôznym druhom stromov. Osvetlený vianočnými svetielkami vytvorí magický efekt, ktorý podčiarkne slávnostnú atmosféru miestnosti. Lesklé ihlice retiazky rozptyľujú svetlo a vrhajú na stromček jemnú a jemnú žiaru, čím vytvárajú snovú atmosféru.

Parametre:

  • biela farba
  • materiál: plast + kov
  • hrúbka: 15 cm
  • dĺžka: 600 cm
  • hmotnosť: 256 g

Dodatočné parametre

Kategória: Girlandy a reťaze
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.