Keramická brúska na nože Ruhhy 22503

Kód: 75015
6,20 € 5,17 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Už žiadne tupé nože v kuchyni, ktoré vám zapratávajú kuchynskú zásuvku a sú úplne zbytočné. Brúska na nože a nožnice je riešením, ktoré raz a navždy odstráni problém s neostrými nožmi v každej kuchyni.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Keramická brúska na nože Ruhhy 22503
Už žiadne tupé nože v kuchyni, ktoré vám zapratávajú kuchynskú zásuvku a sú úplne zbytočné. Brúska na nože a nožnice je riešením, ktoré raz a navždy odstráni problém s neostrými nožmi v každej kuchyni. Ručná brúska nožov a nožníc sa ľahko používa a veľmi rýchlo a efektívne brúsi všetky typy čepelí. Brúsny kameň noža je kompaktných rozmerov. Keď sa náradie nepoužíva, dá sa ľahko schovať do kuchynskej skrinky alebo zásuvky – zaberá veľmi málo miesta.

  • DVOJFÁZOVÉ BRÚSENIE NOŽOV A FÁZOVÉ BRÚSENIE NOŽNÍC - brúska je vybavená 3 otvormi, prvý je na brúsenie nožníc a ďalšie dva sú na dvojfázové brúsenie nožov.
  • RÝCHLO A EFEKTÍVNE - s brúskou jednoducho doma rýchlo a veľmi efektívne nabrúsite všetky nože a nožnice tak, že budú perfektne plniť svoje úlohy a vy nebudete nervózni pri každom pohybe čepele. Dokonale nabrúsené nástroje sú nevyhnutné v každej kuchyni – nielen profesionálnej, ale aj domácej.
  • POHODLNÁ RÚČKA A PROTIŠMYKĽOVÁ ZÁKLADŇA - vďaka ergonomickej rukoväti môžete brúsku pri brúsení ľahko držať. Náradie bezpečne padne do ruky a nevykĺzne z nej, čo uľahčuje prácu a zaisťuje bezpečnosť. Ďalšou výhodou sú protišmykové nožičky, ktoré zabraňujú pohybu ostričky aj na klzkom povrchu.
  • KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ – brúsku je možné skryť, keď sa nepoužíva. Ľahko sa zmestí do každej zásuvky alebo kuchynskej skrinky. Nezaberie veľa miesta a svoju prácu plní perfektne.

Parametre:

  • materiál: ABS + keramika + kov
  • farba: čierna a šedá
  • počet brúsok: 3
  • protišmykové nožičky: áno
  • rozmery: 20,5 x 4 x 5,3 cm
  • hmotnosť: 122 g

Dodatočné parametre

Kategória: Iné náčinie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.