Odkvapkávač na riad Ruhhy 21992 - čierny

Kód: 87752
17,50 € 14,58 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Odkvapkávač na riad je jednoduchý a užitočný predmet, ktorý sa používa na sušenie riadu po jeho umytí. Ide o často používaný kuchynský doplnok, ktorý pomáha udržiavať riad po umytí suchý. Sušička je vyrobená z PP a ocele.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Odkvapkávač na riad Ruhhy 21992

Odkvapkávač na riad je jednoduchý a užitočný predmet, ktorý sa používa na sušenie riadu po jeho umytí. Ide o často používaný kuchynský doplnok, ktorý pomáha udržiavať riad po umytí suchý. Sušička je vyrobená z PP a ocele a skladá sa z niekoľkých prvkov:

  • ploché dno: odkvapkávače majú rovný povrch s vhodne umiestnenými drážkami, ktoré umožňujú vode voľne stekať z riadu na dno odkvapkávača;
  • priehlbiny a stojany: odkvapkávač má priehlbiny, do ktorých možno umiestniť taniere, šálky, príbory a iný riad vo zvislej polohe. Prídavný stojan na príbory zaisťuje jednoduché umiestnenie príborov;
  • odtok vody: na strane odkvapkávača je miesto, kde môže voda zachytávajúca sa z riadu voľne odtekať, napr. Odkvapkávače riadu sú pohodlné, ľahko sa používajú a ľahko sa udržiavajú čisté. Pomáhajú vyhnúť sa potrebe používať utierky na sušenie riadu a chránia pred kvapkaním vody na kuchynské povrchy. Vďaka nim môže riad voľne sušiť, čo pomáha udržiavať hygienu v kuchyni.

Špecifikácia:

  • VYSOKÁ KVALITA - sušička je vyrobená z kvalitného pochrómovaného kovu, vďaka čomu je odolná voči poškodeniu a nadmernej vlhkosti. Má loftový dizajn, vďaka ktorému sa hodí do každého interiéru.
  • LOFT VZHĽAD - moderný, elegantný loftový vzhľad urobí zo sušičky ozdobu vašej kuchyne! Súprava obsahuje odnímateľný odkvapkávač na príbory - jednoducho ho zavesíte na bočné priečky sušiaka. Môže byť inštalovaný kdekoľvek na odkvap. Základňa odkvapkávača na príbory a hlavný žľab na vodu sú vyrobené z odolného čierneho plastu. Univerzálna čierna farba navyše zapadne do každého interiéru.
  • ZÁSOBNÍK S JEDNODUCHÝM ODVODOM - čierna sušička riadu má špeciálne navrhnutý zásobník s ľahkým odtokom vody. Umiestnením odkvapkávača v blízkosti umývadla bude voda samostatne pretekať cez bočný výtok. Odteraz sa už nemusíte báť vylievať vodu z podnosu, stačí ho postaviť vedľa umývadla!
    Odkvapkávač na príbory – sušička riadu je vybavená praktickou nádobou na príbory. Veľká priehradka uľahčuje usporiadanie lyžíc, vidličiek a nožov. Výrobok uľahčuje udržiavanie poriadku v kuchyni.

Parametre:

  • čiernej farby
  • materiál: uhlíková oceľ, ostatné: PP + živica
  • rozmery: 44 x 31,5 x 13,5 cm
  • hmotnosť: 1,06 kg
  • hmotnosť balenia: 1,38 kg

Balenie obsahuje:

  • sušička
  • zásobník na vodu
  • odkvapkávač príborov

Dodatočné parametre

Kategória: Iné náčinie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.