Hrnček Gamer Mug s joystickom 350 ml Dunmoon 22017

Kód: 78130
8,80 € 7,33 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia

Gamer Mug s ušami ako joysick je zábavná a jedinečná nádoba na pitie určená špeciálne pre herných nadšencov. Tento hrnček spája funkčnosť tradičného hrnčeka s fantastickým a pútavým dizajnom, ktorý vzdáva hold svetu hier.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Hrnček Gamer Mug s joystickom 350 ml Dunmoon 22017
Poznáš nejakého hráča? Ak chcete obdarovať cool a zaujímavý darček pre zakriveného šampióna, kráľa striel do hlavy alebo najlepšieho prieskumníka herného sveta - vyberte si namiesto obyčajnej rúčky hrnček s yoistickom. Biely keramický hrnček bol špeciálne navrhnutý pre vášnivých hráčov, ktorí milujú živé farby a dizajnový vzhľad gadgetov. Hrnček sa vyznačuje unikátnym uškom - namiesto klasického rúčka má joystick. Rukoväť je veľmi pohodlná a v ruke ju držíte s istotou, no každý hráč to urobí inštinktívne, presvedčený, že je to skutočný joistick.
NÁPIS Z vonkajšej strany - vonkajšia časť hrnčeka je hladká, lesklá a biela. Je to perfektné pozadie pre pútavý nápis "GAME OVER" vytvorený z farebných štvorcov - blokov, ktoré sú zospodu zostrelené. Toto je pocta fanúšikom hier staršej generácie. Nápis dokonale vystihuje podstatu hernej kultúry, vyvoláva pocit naplnenia a nostalgie.
KAPACITA 350 ML - veľká kapacita, 350 ml zabráni častým prestávkam pri napínavých herných hrách. Hrnček je vyrobený z kvalitnej keramiky, ktorá zaisťuje odolnosť a udržiavanie tepla.
VŠESTRANNÉ POUŽITIE - vhodné na vychutnanie si horúceho nápoja počas intenzívneho hrania. Môže byť tiež považovaný za zberateľský kúsok pre herného fanúšika, ktorý rád zbiera gadgety. Tento netradičný hrnček vám umožní počas prestávky na kávu cítiť spojenie s vašou obľúbenou zábavou, a to aj priamo na mieste. Či už sa váš herný hrnček používa ako spoločník na rannú kávu, pomáha vám zobudiť sa v práci alebo hrdo sedí na vašom stole – tento hrnček musí mať každý hráč.

Parametre:

  • farba: viacfarebná
  • materiál: keramika
  • kapacita: 350 ml
  • rozmery: 11,5 x 9 x 15,5 cm
  • hmotnosť: 360 g
  • hmotnosť v balení: 400 g

Dodatočné parametre

Kategória: Misky a taniere
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.