Plážová deka 190x66x1 cm Trizand 23137

Kód: 84905
14,99 € 12,49 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

XXL deka je veľmi veľká, má plochu cez 4 m2. Vďaka tomu sa na ňu zmestí celá 4 alebo aj 6 členná rodina. Okrem toho má 6 vreciek, ktoré možno použiť ako skrýšu alebo na stabilizáciu karimatky. Na pláži si môžete dať do vrecka piesok a karimatka sa vo vetre nepohne.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Plážová deka 190x66x1 cm Trizand 23137
Táto jedinečná skladacia podložka je ideálna na pikniky, kempovanie alebo výlety na pláž. Je vyrobená z kvalitného pevného materiálu, ktorý zaisťuje pohodlie pri používaní. Rohož je hrubá do 1 cm, materiál poskytuje tepelnú izoláciu a chráni pred vodou a vlhkosťou. Má vrstvu PVC, vďaka ktorej je mimoriadne mäkký. Podložka je ideálna na skalnaté a štrkové pláže. Matrac sa skladá ako harmonika. Má šesť častí, ktoré sa po zložení zmenia na malú kocku. Navyše je vybavený rukoväťou, ktorá umožňuje pohodlné prenášanie. Karimatka má špeciálnu hrubú gumičku, ktorá sa na ňu po zložení nasadí, aby sa pri preprave alebo skladovaní nerozvinula.

Špecifikácia:

  • HRUBÁ - prezentovaná karimatka má hrúbku až 1 centimeter, vďaka čomu vás ochráni pred nepríjemným, tvrdým štrkom alebo kameňmi. Umožní vám relaxovať bez ohľadu na typ pláže, na ktorej sa nachádzate.
  • VODA A TEPELNÁ IZOLÁCIA - karimatka má vodeodolné dno a navyše vás izoluje od studenej zeme, takže sa nemusíte báť chladu a mokrých kameňov. Mäkká podložka vám umožní relaxovať aj v nepríjemných podmienkach.
  • MULTIFUNKČNÁ - tento produkt je ideálny pre všetky podmienky, môžete ho použiť na pozemku alebo na pláži. Vďaka kompaktným rozmerom si ho môžete vziať na dovolenku alebo akýkoľvek výlet.
  • JEDNODUCHÝ PRENOS - karimatka sa veľmi ľahko skladá - ako harmonika. Vďaka rukoväti, ktorá je k nemu pripevnená, ho možno ľahko a pohodlne prenášať z jedného miesta na druhé. Vďaka zaujímavému vzoru vyzerá ako plážová taška.


Parametre:

  • motív: pruhy
  • materiál: poťah: polyester + výplň: EPE
  • rozmery: 190 x 66 x 1 cm
  • rozmery po zložení: 66 x 8 x 31 cm
  • hmotnosť: 0,29 kg


Dodatočné parametre

Kategória: Piknikové deky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Všetko pre šport, turistiku, regeneráciu a rekreáciu. Značka Trizand sa špecializuje na športové potreby, vybavenie fitness klubov a turistické produkty.