Náhradná fólia na fóliovník 4x3x2 m Gardlov 23307

Kód: 930122022
68,90 € 57,42 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia

Pevná a v ťahu odolná fólia z PE s vloženým pletivom je určená do záhradného tunela s rozmermi 4x3x2m. Montáž je veľmi jednoduchá, fóliový kryt by mal byť čo najpresnejšie osadený na oceľový rám, vďaka čomu bude fólia dokonale natiahnutá, eliminuje negatívne vplyvy silného vetra, dažďa a slnka. Fólia na tunel má po bokoch dva pevné zipsy.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Náhradná fólia na fóliovník 4 x 3 x 2 m / 12 m² Gardlov 23307 BEZ RÁMU 

  • APLIKÁCIA  - záhradnícka fólia sa používa v záhradníctve na ochranu rastlín a zlepšenie podmienok pestovania. Chráni rastliny pred nízkymi teplotami, vetrom a mrazom, vytvára mikroklímu priaznivú pre rast a vývoj rastlín . Hrubá fólia môže byť prekážkou pre škodcov, ako sú slimáky a hmyz, ktoré môžu poškodiť jemné mladé rastliny. 
  • URÝCHĽUJE RASTOVÝ PROCES  - záhradnícka fólia môže pomôcť udržať teplo zeme, čo urýchľuje procesy rastu a dozrievania rastlín. Môže byť tiež použitý ako bariéra proti burine, ktorá obmedzuje rast nežiaducich rastlín a uľahčuje starostlivosť o plodiny. Fólia obmedzuje vyparovanie vody z pôdy, čo sa hodí najmä v období sucha. Okrem toho vám umožňuje kontrolovať vlhkosť pôdy a zabrániť nadmernému zalievaniu alebo vysychaniu rastlín . 
  • Zips + OKINÁ SO SIEŤKOU PROTI KOMÁROM  - zips umožňuje rýchle a jednoduché otváranie a zatváranie - bez ohľadu na to, či ste vnútri alebo mimo tunela.  Po rozopnutí zámku a zrolovaní dvierok je možné fóliu v hornej časti upevniť západkou . Okná zabezpečujú dostatočné prúdenie vzduchu a regulujú teplotu a vlhkosť vo vnútri fólie.  
  • FÓLIA 140g/m² S VLOŽENOU PE SIEŤOVINOU - vodeodolná a odolná voči UV žiareniu, fólia je pevná a odolná voči roztiahnutiu. Použitie fólie urýchľuje rast rastlín a zároveň ich chráni pred škodlivými poveternostnými vplyvmi .   

Špecifikácia:

  • výrobca: Iso Trade
  • značka: GARDLOV
  • zelená farba
  • materiál: PE 140g/m²
  • počet vstupov: 1
  • počet okien: 8
  • počet sekcií: 4
  • okná so sieťkou proti hmyzu: áno
  • rozmery: 400 x 300 x 200 cm
  • hmotnosť: 5,1 kg
  • hmotnosť balenia: 5,15 kg

V cene:

  • fólia zodpovedajúca rámu 4 x 3 x 2 m * (rám nie je súčasťou balenia) 

Pevná a naťahovacia fólia je vyrobená z PE s vloženou sieťovinou. Je určená do záhradného tunela s rozmermi 4 x 3 x 2 m. Jeho montáž je veľmi jednoduchá, fóliovú krytinu je potrebné čo najpresnejšie osadiť na oceľový rám, vďaka čomu bude fólia dokonale natiahnutá. Tunelová fólia má dva pevné zipsy. Vchod je možné aj zrolovať a upevniť na patentku. Bočné okná sú vybavené sieťkami proti hmyzu, vďaka ktorým bude v tuneli primeraná vlhkosť a správna cirkulácia vzduchu. Bočný stabilizačný golier by mal byť pokrytý zeminou alebo kameňmi. To ochráni tunel proti odfúknutiu fólie vetrom. Záhradný fóliový tunel predlžuje vegetačné obdobie zeleniny od skorej jari do neskorej jesene. Výborné výsledky dáva pri pestovaní teplomilnej zeleniny, napríklad paradajok. Praktické a lacné riešenie pre použitie v domácich záhradách.

Dodatočné parametre

Kategória: Skleníky a fóliovníky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Gardlov je široký sortiment produktov do každej záhrady. Naše záhradné náradie – vrátane nožníc, kultivátorov, odpudzovačov škodcov, ako aj vybavenie ako slnečníky, hojdacie siete, záhradný nábytok a dekorácie pomáhajú tisíckam našich zákazníkov postarať sa o ich obľúbené miesto v dome.