Autospony+sťahovák Xtrobb 24297

Kód: 88143
9,99 € 8,33 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Sada autosponov je všestranná a spoľahlivá pomôcka, ktorú by mal dostať do výbavy každý, kto sa o svoje auto stará a chce mať istotu, že všetky prvky sú bezpečne pripevnené.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Sada autospony + sťahovák Xtrobb

Sada autosponov je nevyhnutnou pomôckou pre každého majiteľa auta, mechanika alebo kutila, ktorý si chce zabezpečiť pevné a odolné upevnenie rôznych prvkov vo vnútri aj mimo vozidla. Spony sú vyrobené z kvalitného polypropylénu (PP), ktorý zaručuje ich odolnosť a spoľahlivosť.

 Sada obsahuje autospony  v 18 rôznych veľkostiach rozdelených do 16 druhov. Univerzálne konektory z odolného PP materiálu zaisťujú pevnú montáž a dlhodobé používanie, čo umožňuje flexibilné prispôsobenie rôznym aplikáciám v automobiloch. Vďaka materiálu PP sú  spony do auta odolné voči mechanickému poškodeniu, vlhkosti a meniacim sa poveternostným podmienkam, vďaka čomu sú spoľahlivé za každých podmienok.

Sada klipov do auta je umiestnená v praktickom plastovom boxe taktiež z PP, čo uľahčuje organizáciu a skladovanie klipov. Box pozostáva z troch úrovní spojených pevným uzáverom, ktorý zaisťuje bezpečné uloženie predmetov. Každá úroveň boxu obsahuje priehradky oddeľujúce rôzne typy a veľkosti klipov, čo umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k klipom, ktoré potrebujete pri práci. V hornej časti krabice je šikovná rukoväť, ktorá uľahčuje prenášanie súpravy.

Sada obsahuje štyri vyťahovače klipov s rôznymi koncami, vyrobené z kvalitného PP, ktoré uľahčujú vyberanie klipov bez ich poškodenia. Súprava navyše obsahuje odsávač železa s ergonomickou ABS rukoväťou, ktorá zaisťuje pohodlné a bezpečné držanie pri práci.

Spony do auta sa dajú použiť na mnoho rôznych aplikácií vo vozidle. Ideálne na pripevnenie čalúnenia dverí, sedadiel, stropu a bočných panelov. Užitočné pre montáž krytov motora, podbehov kolies a iných ochranných prvkov. Umožňujú pevnú montáž nárazníkov, bočných líšt a iných ozdobných prvkov karosérie. Skvelé na opravu a pripevnenie plastových častí interiéru auta. Môžu byť tiež použité na pripevnenie káblov, snímačov a iných elektronických komponentov.


Parametre:

  • materiál: PP, ABS, železo
  • značka auta: univerzálna
  • použitie: univerzálne
  • počet kolíkov: 620 ks
  • počet typov kolíkov: 16
  • rozmery púzdra: 16,5 x 16,5 x 12,5cm
  • hmotnosť: 0,82 kg

V cene:

  • autospony  620 ks
  • 4 ks nástroj na odstránenie klipu 
  • puzdro 1 ks

Dodatočné parametre

Kategória: Skrutkovače a kľúče
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka s produktmi pre automobilový priemysel - čistiaca technika, náradie na opravu čalúnenia, detailingové doplnky a doplnkové autodoplnky.