Diamantové dierovacie píly - sada 10 ks Bigstren 21641

Kód: 90255
11,30 € 9,42 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Diamantová dierovacia píla je nástroj používaný najmä v stavebníctve a priemysle na vŕtanie otvorov do tvrdých materiálov ako je keramika, kameň, kamenina, terakota, sklo alebo dlaždice. Diamantové dierovacie píly majú hrany pokryté drobnými diamantovými čiastočkami, vďaka čomu sú vynikajúce pri rezaní náročných materiálov.

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Diamantové dierovacie píly - sada 10 ks Bigstren 21641
Diamantová dierovacia píla je nástroj používaný najmä v stavebníctve a priemysle na vŕtanie otvorov do tvrdých materiálov ako je keramika, kameň, kamenina, terakota, sklo alebo dlaždice. Diamantové dierovacie píly majú hrany pokryté drobnými diamantovými čiastočkami, vďaka čomu sú vynikajúce pri rezaní náročných materiálov. Diamantové píly by mali byť počas prevádzky chladené kvapalinou. Môžete použiť umývačku okien, špongiu namočenú vo vode alebo neustále nalievanie vody. Dierovacie píly pracujú aj nasucho, no skracuje sa tým ich životnosť.

  • 10 VEĽKOSTI V 1 – sada obsahuje 10 kusov dierovacích píl. Každý má inú veľkosť: 6, 8, 10, 16, 20, 28, 35, 45, 50 a 68 mm. 6 mm, 8 mm, 10 mm sa používajú na vŕtanie otvorov pre rozperné hmoždinky; 16 mm pre väčšie kotvy a závitové tyče; 20 mm a 28 mm vytvoria otvory pre potrubia teplej úžitkovej vody a ústredného kúrenia. ako radiátory; 35 mm, 45 mm, 50 mm sú ideálne priemery pre vodovodné a kanalizačné prípojky; 68 mm je ideálna veľkosť pre elektrické skrinky.
  • PRESNÉ OTVORY - vďaka svojej ostrosti a odolnosti umožňujú diamantové dierovacie píly vŕtanie presných otvorov. Sú určené na vytváranie presných a hladkých otvorov v keramických alebo kamenných obkladoch pre elektrické alebo vodovodné a kanalizačné inštalácie.
  • CHLADENIE NÁSTROJA - diamantové dierovacie píly je možné použiť s rôznymi druhmi chladiacej kvapaliny, ako je voda, čo pomáha udržiavať vhodnú teplotu nástroja pri vŕtaní a predlžuje jeho životnosť. Chladenie môže byť obzvlášť dôležité pri prácach, kde sa vyžaduje nepretržité vŕtanie po dlhú dobu.
  • VYSOKÝ VÝKON - Diamantové dierovacie píly sú navrhnuté tak, aby poskytovali vysokú účinnosť vŕtania. Ich účinnosť pri vŕtaní tvrdých materiálov sa premieta do úspory času a úsilia pri stavebných a renovačných prácach.

Parametre:

  • materiál: oceľ
  • rozmery dierových píl: 6, 8, 10, 16, 20, 28, 35, 45, 50 a 68 mm
  • rukoväť: rýchloupínacia
  • pre prácu: suché a mokré
  • účel použitia: kamenina, sklo, keramické dlaždice, terakota atď.
  • rozmery balenia: 12,7 x 7,5 x 9,3 cm
  • hmotnosť súpravy: 420 g

Dodatočné parametre

Kategória: Skrutkovače a kľúče
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória produktov z nástrojárskeho priemyslu. Elektronáradie ponúka široký sortiment produktov, od spájkovačiek, striekacích pištolí alebo zváračiek až po ručné náradie: kľúče, kliešte, skrutkovače a súpravy náradia.