Boxovacie vrece MARBO MC-W150 / 45-EX prázdne

Kód: AB_17-3-356
48,90 € 40,75 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Prázdny, boxovacie vrece MARBO Sport MC-W150 / 45-EX je vyrobený z plavil - materiálu, ktorý vychádza z plachtoviny, ale je upravený, aby odolal aj maximálnym výzvam.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Prázdny, boxovacie vrece MARBO Sport MC-W150 / 45-EX je vyrobený z plavil - materiálu, ktorý vychádza z plachtoviny, ale je upravený, aby odolal aj maximálnym výzvam. Označenie "-EX" znamená, že je v najexponovanejším mieste spevnený druhou vrstvou plavil.
Boxovacie vrece obdržíte prázdny, súčasťou je polyesterový vak (torpédo) s priemerom 22 cm a výškou 55 cm, ktorý sa naplní približne 20-tich kilogramy suchého piesku a následne sa vloží do spodnej časti vreca. Torpédo slúži ako základný prvok vrecia, ktorý ho zaťaží a zamedzuje nadmernému hojdania vreca. Zostávajúce prosto je potrebné vyplniť mäkkým materiálom, najčastejšie sa používa textilné strapkanina a alebo zvyšky akéhokoľvek textilu. Správnou kombináciou množstvo piesku v torpéde a množstvom textilu docielite ideálnej hmotnosti a tvrdosti pre Vás tréning.
Na spodnej časti vrecia sú 2 nylonové remene, ktoré slúžia pre spevnenie dna a zároveň drží oceľové oko pre pripevnenie expandéra (nie je súčasťou balenia). Horná časť vreca je nesená oceľovými reťazami, ktoré sú s popruhmi spojené pomocou 6 mm ôk v tvare trojuholníka, tento tvar nedeformuje popruh a tiež prispieva k dlhej životnosti vreca. Vrchné veko je opatrené 10 mm zipsom pre jednoduchú úpravu náplne. Kvalitné švy sú šité ražnú niťou Coats Epic na strojoch DURKOPP Adler.

Parametre:

  • Materiál: Plavil
  • Zip: spevnený, 10 mm
  • Reťaze: 4 mm, 45 cm
  • Výška vreca: 150 cm
  • Šírka vreca: 45 cm
  • Režná niť Coats Epic

Upozornenie:

  • Záruka: 24 mesiacov

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 24
Hmotnosť: 3.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: