Osviežovač tréningového vybavenia DBX BUSHIDO Dryer 2ks

Kód: AB_30-B1-523
11,50 € 9,58 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Osviežovač tréningového vybavenia DBX BUSHIDO Dryer 2ks
DBX BUSHIDO Dryer je výrobok určený na udržiavanie hygienickej čistoty tréningového vybavenia - najmä boxerských rukavíc, obuvi, prilieb a chráničov. Počas tréningu sa ľudské telo potí a pot následne preniká do športového vybavenia, kde napríklad vo vnútri boxerských rukavíc zmes potu, vysokej teploty, zvyškov kože z dlaní a nečistôt vytvára ideálne podmienky pre rast plesní a húb, ktoré môžu spôsobiť zápach, alergie, ale aj kožné vyrážky alebo infekcie. Aby sa tieto podmienky eliminovali, zariadenie by sa malo po každom tréningu dôkladne vysušiť a vyčistiť. Sušička DBX je čierne vrecko s bielou vyberateľnou vložkou naplnenou silikagélom. Silikagél sú prírodné antibakteriálne kryštáliky bez zápachu, ktoré absorbujú vlhkosť a zápach. Jedno balenie sušiča DBX obsahuje 2 vrecká s rozmermi 15 x 10 cm.

Jeho používanie je veľmi jednoduché. Vyberte z čierneho vrecka bielu sušiacu vložku a vložte ju napríklad do špičiek rukavíc a nechajte rukavice schnúť s prístupom vzduchu, ktorý rukavice vysuší zvonka a silikagél "vytiahne" vlhkosť zvnútra, kam sa prúd vzduchu nedostane. Keď si potrebujete zbaliť rukavice na ďalší tréning, odstráňte z nich sušiacu vložku a odložte ich, najlepšie na suché a slnečné miesto, kde môže vložka vyschnúť. Ak v blízkosti nie je suché a teplé miesto, vložka sa vloží späť do čierneho vreca a zapečatí sa. Pri správnom ošetrení sušiacej vložky je jej funkčnosť približne 5 mesiacov.

Sušička DBX sa používa ako preventívne opatrenie, ak zariadenie, ktoré už sušíte, zapácha alebo máte pocit, že sa v ňom môžu množiť baktérie alebo plesne, potom je potrebné zariadenie vyčistiť účinným čistiacim prostriedkom.

Parametre:

  • Zloženie: silikagél

Upozornenie:

  • Záruka 24 mesiacov

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 24
Hmotnosť: 0.3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: