Sada pre tréning boxu DBX BUSHIDO DBX Kids 60

Kód: AB_30-B1-423
58,90 € 49,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

DBX BUSHIDO Kids 60 je ideálnou štartovacou sadou pre malých nadšencov do boxu vo veku od 4 do 9 rokov. Sada obsahuje boxovacie vrece, držiak na boxovacie vrece, omotávky a rukavice.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Sada pre tréning boxu DBX BUSHIDO DBX Kids 60
DBX BUSHIDO Kids 60 je ideálnou štartovacou sadou pre malých nadšencov do boxu vo veku od 4 do 9 rokov. Sada obsahuje boxovacie vrece, držiak na boxovacie vrece, omotávky a rukavice. Tréning dieťaťa na boxovacom vreci zlepšuje kondíciu a koordináciu, posilňuje svaly ramien, zabezpečuje výdaj nadbytočnej energie, posilňuje sebavedomie a garantuje veľa zábavy.

Boxovacie vrece je dodávaný naplnený na 5 - 6 kilogramov. Samotný vak je vyrobený z hrubého polyesteru, ktorý je extrémne odolný proti poškodeniu, atmosférickým vplyvom a ľahko sa udržiava. Povrch je hladký a príjemný na dotyk. Vrece je zavesené pomocou štyroch mylonových popruhov, ktoré sú v pároch zakončené oceľovými okami. Približné rozmery 60 x 25 cm sú ideálne pre deti vo veku od 4 do 9 rokov. Horná široká manžeta slúži na spevnenie vaku v mieste, kde je najviac namáhaný a zároveň slúži na zabezpečenie popruhov proti vytrhnutiu. Spodná manžeta predlžuje životnosť vreca. Horná strana vreca je opatrená šnurovaním, vďaka ktorému možno ľahko upraviť naplnenie a tvrdosť vrecia.

Rukavice sú vyrobené z umelej kože a sú dodávané v rozmere (hmotnosti) 6 oz., Ktorá je určená pre deti do 8 rokov. Rukavice spĺňajú Európske bezpečnosťou normy PN-EN 13277-1: 2002 a PN-EN 13277-7: 2010, vďaka ktorým máte istotu, že Vaše dieťa bude v bezpečí aj počas intenzívneho tréningu. Bezpečnosť ešte podčiarkujú široké manžety v oblasti zápästia. Palec je spojený s rukavicou pomocou remienka. Táto drobnosť eliminuje zlomeniu, alebo vykĺbenie palca. Systém ventilácie, alebo ergonomický tvar zase zaručujú pohodlie a vysoký komfort počas tréningu.

Omotávky
sú vyrobené z bavlny a majú dĺžku 2 metre. Boxerské omotávky slúži k dodatočnému spevnenie dlane a zároveň chráni rukavice pred prepotením.

Držiak
je oceľový a k stropu sa pripevňuje pomocou 2 skrutiek. Pre správne nastavenie výšky vreca sa medzi držiak a vrece umiestni reťaz vhodnej dĺžky.

Parametre:

  • Rozmery vreca: 60 x 25 cm (bez popruhov)
  • Materiál vreca: polyester
  • Hmotnosť vreca: 5 - 6 kg
  • Veľkosť rukavíc: 6 oz.
  • Materiál rukavíc: syntetická koža
  • Materiál omotávok: bavlna
  • Rozmery omotávok: 2 m
  • Materiál držiaku: oceľ
  • Nosnosť držiaku: 25 kg

 

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 24
Hmotnosť: 8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: