Set spoločenských hier 16v1 RAMIZ ZGR.5777-42

Kód: RM_ZGR.5777-42
10,90 € 9,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Herný set 16 v 1 je určený pre deti od 3 rokov. Skvelý spôsob, ako spolu stráviť voľný čas. Každý si nájde to svoje, až 16 hier na výber a množstvo príslušenstva potrebného na ich hranie.

 

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Ikona hračky 16v1

Mega sada spoločenských hier 16 v 1

Súprava spoločenských hier 16 v 1 je vhodná pre 3-ročné deti , staršie deti a dokonca aj dospelých . Je to skvelá zábava na zábavu s deťmi , spoločné zimné večery alebo stretnutia s priateľmi . Na výber je až 16 hier s príslušenstvom , ktoré vás zabavia na dlhé hodiny.

ikona stolovej hry

Zábava pre deti aj dospelých

1. Šach

Herný plán je zostavený tak, že pole v rohu vľavo od hráča je čierne. Postavte podľa návodu 8 pešiakov a 8 figúrok : kráľ, dáma, 2 jazdci, 2 strelci, 2 veže. Biely urobí ťah prvý. Cieľom hry je dať súperovmu kráľovi mat mat , t.j. situácia, v ktorej nemôže urobiť žiadny správny ťah, po ktorom by bol v bezpečnej pozícii.

Figúrky sa zvyčajne pohybujú o jedno políčko dopredu. Veže s ľubovoľným počtom štvorcov vertikálne a horizontálne. Rytieri presunú celkovo 4 polia v tvare L. Biskupi sa pohybujú diagonálne o ľubovoľné číslo. Dáma sa voľne pohybuje po šachovnici, zatiaľ čo kráľ sa pohybuje o 1 pole v každom smere.

2. Šach vodný melón

Budete potrebovať dosku a 6 bielych a čiernych figúrok , ktoré sú umiestnené podľa návodu. Cieľom hry je znehybniť súperove figúrky. Obkľúčené nepriateľské figúrky sú zajaté a vy vyhráte, keď zajmete 4 súperove figúrky.

ikona kocky

Logické hry vyžadujú myslenie

3. Hviezda 26

V hre sú pešiaci s číslami 1-12 , ktorých treba umiestniť na hraciu plochu vhodným spôsobom. Myšlienkou je získať celkom 26 v každom rade . Tento logicko-matematický hlavolam má 80 riešení . Hra Star 26 je vhodná pre deti vo veku cca 5 rokov.

4. Hus

Hra sa hrá na doske so 64 poliami . Hráči striedavo  hádžu kockou a posúvajú svoje figúrky o zvolený počet polí. Cieľom hry je dostať sa ako prvý na koniec hracej dosky podľa pravidiel hry. Aby ste to dosiahli, musíte sa vyhnúť „nešťastným“ poliam a pokúsiť sa umiestniť pešiaka na „šťastné“ polia . Pravidlá špecifikujú stratu hodu, návrat alebo návrat o určitý počet políčok, začatie hry odznova a ďalšie premenné.

5. Hady a rebríky

Toto je hra pre 2 a viac hráčov . Umiestnite figúrky na pole 1. Hráči hádžu kockou a posúvajú figúrky o zvolené číslo. Miesta s rebríkom vedú hráča nahor po hracej ploche , zatiaľ čo tie s hadmi tlačia hráča nadol . Keď sa blížite ku koncu, musíte nakresliť presne toľko štvorcov, koľko zostáva do cieľa. Kto prvý príde, prvý slúži .

ikona logickej hry

Strategické stolové hry

6. Dáma (2-radová)

Potrebujete herný plán a 8 bielych a 8 čiernych figúrok . Sú usporiadané striedavo a prvý ťah robí biely. Figúrky sa môžu posunúť o 1 diagonálne dopredu na prázdne polia. Zajatie figúry sa vykonáva skokom susednej súperovej figúry na pole hneď za ňou. Môžete udrieť dopredu aj dozadu. Vyhráva ten, kto chytí viac kusov .

7. Zvieratá

V hre sa používa doska a 16 pešiakov s nálepkami zvierat. Každý dostane 8 zvieratiek , ktoré sú usporiadané podľa návodu. Hra závisí od rôznej sily zvierat , ktorá rozhoduje o tom, kto zajme pešiaka. Poradie sily je – slon > lev > tiger > gepard > vlk > pes > mačka > myš > slon . Vyhráva ten , kto chytí alebo uväzní v jaskyni viac pešiakov.

8. Vojnová hra

Na hracej ploche sú 1 čierne a 3 biele figúrky . Čierny sa pohybuje všetkými smermi a biely sa nemôže vrátiť späť. Hra je o boji, kde sa bieli pešiaci snažia obkľúčiť čiernych a tí musia uniknúť zo súperovho kruhu.

ikona stolovej hry

Klasická a úplne nová hrateľnosť

9. Morris deväť mužov

Potrebujete 9 bielych a 9 čiernych figúrok . Nakreslí sa štartér. Hráči umiestňujú svoje figúrky striedavo na polia. Ak sa niekomu podarí umiestniť svoje 3 figúrky do radu (brúska), môže odstrániť ktorúkoľvek zo súperových figúrok z hracej plochy. Účastník si nemôže vziať figúrky, ktoré sú už v rade po 3. Po umiestnení všetkých figúrok ich možno posunúť o 1 pole v každom smere. Komu zostanú len 2 figúrky alebo stratí schopnosť pohybu, stráca .

10. Číňan

Počet hráčov je 2-4 osoby, každý dostane 4 pešiakov v rôznych farbách. Hráči hádžu kockou a pohybujú sa v smere hodinových ručičiek od štartovacích polí. Ak hráč hodí 6 , hodí kockou znova a posunie sa ďalej o uvedený počet alebo položí na hraciu plochu ďalšiu figúrku. Vyhráva ten , kto prvý dosiahne cieľ , teda dom, so všetkými figúrkami.

ikona kocky

Spoločne sa zabávať a súťažiť

11. Dáma (3-radová)

Na hernom pláne sa strieda 12 bielych a čiernych figúrok . Posunú sa diagonálne o 1 pole dopredu. Zachytenie prebieha skokom súperovej figúrky na prázdne pole za ňou. Môžete udrieť dopredu aj dozadu. Hráč prehráva , keď stratí všetky svoje figúrky alebo keď nemôže urobiť ťah, pretože všetky jeho figúrky sú zablokované.

12. Chyť tigra

Hrateľnosť s pravidlami podobnými "War Game" , ale s väčším počtom čiernych a bielych figúrok. Tiger , biely pešiak, zajme čierneho psa, aby unikol z pasce. Tigre vyhrávajú , keď ich neobklopia žiadni psi alebo keď zostane len jeden protivník. Psy vyhrávajú , keď chytia všetky tigre do pasce alebo im zablokujú pohyb.

13. Päť v rade

Táto hra sa dodáva so špeciálnou plastovou doskou s otvormi . Pripravených je 20 bielych a čiernych pešiakov . Každý hráč má svoju farbu a hádže ich do rámu  striedavo so svojím súperom. Hra spočíva v umiestnení 5 figúrok danej farby do radu, buď vertikálne, horizontálne alebo diagonálne.

ikona hracej karty

Vzrušujúce kartové hry

14. Vypočítajte 24

Musíte odstrániť 52-kartových žolíkov z balíčka a položiť ich na stôl. Hráči si vyberú 4 karty zo zásoby. Víťazom sa stáva účastník, ktorý získa prvý presný výsledok 24 z kariet . Bodové hodnoty jednotlivých kariet sú - Jack 11 bodov, Kráľovná 12 bodov, Kráľ 13 bodov, Eso 1 bod.

15. Rybárska mačka

Rozložte celý balíček a rozdajte karty účastníkom. Ak má niektorá z hráčových kariet rovnakú hodnotu ako karta zobrazená v rade, môže si ju vziať . Víťazom je ten, kto získa všetky karty alebo viac ako ostatní hráči.

16. Most

Hrá sa s balíčkom 52 kariet bez žolíkov. Každý hráč začína s 13 kartami . V smere hodinových ručičiek prvý účastník ukáže vybranú kartu zo svojho fondu. Farba karty platí pre toto kolo, čo znamená, že hráči sa budú striedať v hraní 1 zo svojich kariet rovnakej farby. Ak nemáte danú farbu vo svojom pote, na stôl sa položí ďalšia karta, ktorá sa však bude považovať za najslabšiu. Kolo vyhráva ten, kto má kartu s najvyšším číslom rovnakej farby. Hra celkovo trvá 13 kôl .

nastaviť ikonu obsahu

Vrátane všetkých vašich obľúbených hier

Celý obsah mega sady 16 stolových hier spolu s rozmermi dielov nájdete nižšie:

  • stojan a hracia doska "5 v rade" - cca 26,5 x 25 cm,
  • 5 obojstranných dosiek – cca 25 x 25 cm,
  • 130 pešiakov (50 žltých, 40 bielych a 40 čiernych) - každý s priemerom cca 2 cm,
  • kocky,
  • pokrové karty,
  • nálepky pešiaka,
  • poučenie,
  • balenie – cca 27,5 x 27,5 x 5,5 cm.

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: