Stojan na opravu bicyklov SONGMICS SBR02B

Kód: 121018122021
54,60 € 45,50 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Tento profesionálny stojan na opravu bicyklov sa môže pochváliť prémiovými železnými rúrkami, mäkkou, ale odolnou plastovou svorkou a teleskopickým rámom s rýchlym uvoľnením, ktorý vám ponúka špičkové materiály na dostupnej úrovni. Mechanický stojan je schopný udržať bicykle do 30 kg s rúrkami v rozmedzí od 25 do 40 mm, vďaka čomu udrží vaše cestné alebo horské bicykle stabilne a ľahko.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Stojan na opravu bicyklov SONGMICS SBR02B
Tento profesionálny stojan na opravu bicyklov sa môže pochváliť prémiovými železnými rúrkami, mäkkou, ale odolnou plastovou svorkou a teleskopickým rámom s rýchlym uvoľnením, ktorý vám ponúka špičkové materiály na dostupnej úrovni. Mechanický stojan je schopný udržať bicykle do 30 kg s rúrkami v rozmedzí od 25 do 40 mm, vďaka čomu udrží vaše cestné alebo horské bicykle stabilne a ľahko. Vďaka nastaviteľnej výške114-195 cm a 360-stupňovej otočnej svorke vám náš stojan na opravu bicyklov umožňuje priniesť prácu k vám, takže sa nemusíte ohýbať dozadu, čo spôsobuje bolesti a namáhanie. Teleskopická trubica a skladacie nohy vám umožňujú zbaliť tento prenosný stojan na opravu bicyklov do kufra vášho auta na preteky alebo ho uložiť do rohu, pričom zaberie veľmi málo miesta. Kvalitný stojan na opravu bicyklov, doplnkový magnetický zásobník na náradie a tyč na riadidlá, to všetko nájdete v balení.

Parametre:

  • Farba: čierna, červená
  • Materiál: zliatina hliníka, oceľ
  • Celkový rozmer: 141 x 141,5 cm; 114 - 195 cm (D x Š ; výškový rozsah)
  • Max. nosnosť: 30 kg
  • Čistá hmotnosť: 6,5 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Hmotnosť: 7 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

V SONGMICS skutočne veríme, že každý si zaslúži lepší život. Dali sme si teda za cieľ slúžiť každej osobe tým, že ponúkame rad cenovo dostupných domácich potrieb, ktoré sú trendy, no zároveň funkčné. Naše produkty siahajú od domácnosti cez fitness až po záhradníctvo a rekreáciu vonku. Od roku 2012 sme obslúžili viac ako 10 miliónov domácností po celom svete a stali sme sa jedným z najobľúbenejších online predajcov bytového zariadenia.