Záhradná trampolína RAMIZ SKY 12FT/366 cm - modrá

Kód: RM_TRAMP.12FT.NIE
269 € 224,17 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Možnosti doručenia

Záhradná trampolína je pre deti skvelý spôsob, ako sa skvele zabaviť a umožniť im aktívny relax vonku. Skákaním na trampolíne si deti môžu zlepšiť pohybovú koordináciu, rovnováhu a fyzickú kondíciu. Stojí za to vybrať si model s príslušným priemerom a ochranou, ako pri záhradných trampolínach SkyRamiz.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

ikona detskej záhradnej trampolíny

Záhradná trampolína SkyRamiz pre deti

Záhradná trampolína je pre deti skvelý spôsob, ako sa skvele zabaviť a umožniť im aktívny relax vonku. Skákaním na trampolíne si deti môžu zlepšiť pohybovú koordináciu, rovnováhu a fyzickú kondíciu. Stojí za to vybrať si model s príslušným priemerom a ochranou, ako pri záhradných trampolínach SkyRamiz.

ikona šťastného dieťaťa

Domáca trampolína s priemerom 366 cm

Záhradná trampolína pre deti s priemerom cca 366 cm má podložku natiahnutú 72 pozinkovanými pružinami, každá s dĺžkou cca 19 cm, čo deťom poskytuje výnimočne mäkký a bezpečný odraz. Rám trampolíny je vyrobený z pozinkovanej, tvrdenej ocele, ktorá zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom. Konštrukcia trampolíny je vystužená 6 nohami v tvare U, čo navyše zvyšuje stabilitu pri používaní.

Sieť natiahnutá cez 6 stožiarov zaisťuje bezpečnosť a stabilitu konštrukcie a stožiarové rúry sú navyše pokryté ochrannou EPE špongiou, s prierezom cca 48 x 10 mm, čo minimalizuje riziko poranenia. Trampolína je tiež vybavená čiernym práškovým rebríkom, ktorý uľahčuje výstup na skákaciu podložku. Súčasťou sady je aj 12 západiek s krytom na pripevnenie stĺpikov siete a sada náradia na zostavenie celej konštrukcie.

ikona siete na trampolíne

Ochranná sieť pri skákaní

Vonkajšia ochranná sieť na detskú trampolínu je vyrobená z odolného PE materiálu s gramážou cca 95 g/m², ktorý zaisťuje vysokú odolnosť voči vonkajším vplyvom vrátane počasia a mechanických podmienok. Sieť spĺňa všetky bezpečnostné normy a možno ju použiť prakticky v akýchkoľvek podmienkach. Sieť má 6 tunelov a ochranný materiál na stĺpiky je vyrobený z odolného PVC. Ochranná sieťovina je vybavená 2-cestným farebným zipsom pre lepšiu viditeľnosť zipsu. Háčiky navyše umožňujú rýchle a stabilné pripevnenie siete k okraju trampolíny.

ikona podložky na trampolínu

Špičková doplnková výbava

Ochranný golier na trampolínu pozostáva z 2 vrstiev materiálu, t.j. vrchná vrstva PVC s gramážou cca 310 g/m² a spodná vrstva PE s hustotou cca 128 g/m². Obojok je vyplnený mäkkou špongiou s hrúbkou približne 15 mm, ktorá používateľom poskytuje dodatočnú ochranu. Vďaka vrstve materiálu PVC je obojok odolný voči UV žiareniu a iným poveternostným vplyvom, čo zabezpečuje jeho odolnosť a pevnosť pri používaní.

Skákačka na trampolínu je vyrobená z odolného PP materiálu, t.j. polypropylénu s gramážou cca 270g/m2. Vďaka tomuto materiálu je obušok vysoko odolný voči poveternostným vplyvom a trvácny aj pri intenzívnom používaní. Až 72 háčikov na pripevnenie pružín zaisťuje stabilitu a bezpečnosť skákania a maximálne zaťaženie cca 140-160 kg umožňuje pohodlnú hru aj väčšej skupine detí.

ikona bezpečného dizajnu

Pevný rám vyrobený z pozinkovanej ocele

Rám záhradnej trampolíny pozostáva zo 6 nôh v tvare U a 8 vertikálnych nôh, vyrobených z odolnej pozinkovanej ocele s priemerom cca 38 mm a hrúbkou cca 1,5 mm. Kruh trampolíny, slúžiaci na uchytenie siete, je tiež vyrobený z pozinkovanej ocele rovnakého priemeru a hrúbky. Dodatočne je vyrobených 6 trampolínových stĺpikov z pozinkovanej ocele, tentokrát s priemerom cca 25 mm a hrúbkou cca 1,2 mm. Vďaka použitým materiálom je rám trampolíny veľmi odolný a odolný voči poveternostným vplyvom, čo zaručuje dlhú životnosť produktu.

ikona rozmerov

Rozmery skákacej trampolíny

  • priemer trampolíny – cca 366 cm / 12 FT,
  • celková výška – cca 267 cm,
  • výška skákacej plochy od zeme – cca 86 cm,
  • čistá výška – cca 180 cm,
  • dĺžka pružín – cca 19 cm,
  • hmotnosť trampolíny – cca 85 kg,
  • maximálne zaťaženie - cca 140-160 kg,
nastaviť ikonu obsahu

Vybavenie súpravy na montáž trampolíny

  • rám trampolíny,
  • záchranná sieť,
  • ochranný golier,
  • mat,
  • rebrík,
  • 72 pružín,
  • zapínacie spony,
  • manuál v poľštine,
  • montážna súprava.

POZOR! ! Ilustračné fotografie rebríka. V závislosti od dodávky sa REBRÍK môže líšiť od vyobrazenia na fotografiách.

Dodatočné parametre

Kategória: Záhradné trampolíny
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 83 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: