Drevené puzzle 2v1 farma Kruzzel 22755

Kód: 77490
18,90 € 15,75 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Korálky a pexeso 2 v 1 sú skvelou zábavou pre kreatívne deti. Sú vyrobené z dreva a plsti, ktorého krásu a odolnosť ocení každý. Súprava obsahuje veľa farebných prvkov, takže sa dieťa môže hrať a zabávať.

 

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Drevené puzzle 2v1 farma Kruzzel 22755

Korálky a pexeso 2 v 1 sú skvelou zábavou pre kreatívne deti. Sú vyrobené z dreva a plsti, ktorého krásu a odolnosť ocení každý. Súprava obsahuje veľa farebných prvkov, takže sa dieťa môže hrať a zabávať. Súprava má na jednej strane drevenú matricu, ktorá sa používa na hranie loptičiek, a na druhej strane je pamäťová farma. K pexesu sú kartičky, ktoré naznačujú, čo by sme tentoraz mali nájsť v našej záhrade.

Drevené korálkové puzzle sú skvelou zábavou pre dieťa a skvelý spôsob, ako rozvíjať jeho manuálne zručnosti a predstavivosť. Pomáha tiež rozvíjať koordináciu oko-ruka a učí logickému mysleniu. Dieťa sa učí aj koncentrácii a trpezlivosti. Drevené korálky s plstenou záhradkou sú skvelým spôsobom, ako stráviť voľný čas a skvele sa zabaviť s rodičmi alebo rovesníkmi. Sadenie zeleniny a počítanie korálikov je skvelá zábava na dlhý čas a rýchlo neomrzí.

Drevené hračky sú nadčasovou ponukou, ktorá poteší každé dieťa. Klasická krása dreva a jeho trvanlivosť ho vždy vysoko oceňovali. Tento materiál vyzerá dobre ako v prírodnej farbe, tak aj lakovaný a vďaka tomu, že je hračka vyrobená z dreva, je bezpečná pre každé dieťa. Prírodná surovina znamená, že aj keď si dieťa vloží hračku do úst, nepríde do kontaktu s umelými materiálmi.

Parametre:

  • materiál: drevo, plsť, silikón
  • farba: viacfarebná
  • rozmery: 25 x 25 x 5,8 cm
  • hmotnosť: 1 kg

Balenie obsahuje:

  • 80 ks loptičiek
  • 24 ks zeleniny
  • 8 ks muffinov
  • 2 paličky
  • lyžička
  • 16 pamäťových kariet
  • 1 drevený farmár

Dodatočné parametre

Kategória: Stavebnice a legá
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória vytvorená pre najmenších, naši zákazníci tu nájdu všetko, čo je potrebné pre aktívne a kreatívne trávenie času. Značka Kruzzel nie sú len výrobky pre zábavu, ale aj vzdelávacie a športové potreby, napríklad kolobežky.