Masážna pištoľ Malatec 23750

Kód: 95921102202
46,99 € 39,16 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

S plnou dôverou vám ponúkame jeden z najvýkonnejších modelov masážnych pištolí! V kombinácii s 20 úrovňami intenzity vibrácií poskytne najhlbšiu terapiu a masáž tela. Bezdrôtové, mobilné zariadenie je určené pre jednotlivcov aj profesionálnych fyzioterapeutov. Pištoľ sa postará o vaše zdravie a ochráni pred zraneniami, najvýkonnejšia zbraň bude vhodná pre každého užívateľa.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Masážna pištoľ Malatec 23750
S plnou dôverou vám ponúkame jeden z najvýkonnejších modelov masážnych pištolí! V kombinácii s 20 úrovňami intenzity vibrácií poskytne najhlbšiu terapiu a masáž tela. Bezdrôtové, mobilné zariadenie je určené pre jednotlivcov aj profesionálnych fyzioterapeutov. Pištoľ sa postará o vaše zdravie a ochráni pred zraneniami.

  • VEĽMI SILNÝ MODEL – masér MALATEC je veľmi silný! Umožňuje nepretržitú prácu až 6 hodín na jedno nabitie. Jeho výkon je na najvyššej úrovni! Toto je maximálny 20-stupňový masážny výkon! Dbajte na správnu regeneráciu svalov, pištoľ vám umožní masírovať aj doma, bez nutnosti neustálych návštev fyzioterapeuta, ktoré sú veľmi drahé! Prístroj uvoľní svalovú bolestivosť, stuhnutosť a bolesť.
  • AŽ 20 STUPŇOV INTENZITY - NÁŠ MODEL má až 20 stupňov intenzity masáže! Ide o veľmi veľký rozsah, ktorý vám umožňuje individuálne prispôsobiť rýchlosť svalom, v ktorých má byť použitý. Pištoľ má prehľadný displej, ktorý zobrazuje danú úroveň, takže nad ňou máte neustálu kontrolu. Intenzita práce sa mení pomocou citlivého dotykového panela, stačí sa ho jemne dotknúť – nemusíte ho nútiť meniť režim.
  • 6 VYMENITEĽNÝCH MASÁŽNYCH TIPOV - každá svalová skupina si vyžaduje primerané stimuly a vďaka 6 rôznym masážnym hrotom je možné pracovať s mnohými svalmi, aj s ťažko dostupnými. Sada obsahuje tipy ako: okrúhle, ploché, guľové a vidlicové - podrobný popis, kde ich použiť, nájdete nižšie v popise. Pištoľ je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, perfektne padne do ruky a miesto, kde ju držíme, je pokryté protišmykovou štruktúrou, ktorá zabraňuje jej skĺznutiu počas procedúry.
  • PÚZDRO - sada je zabalená v praktickom kufríku/kufri s rúčkou, vo vnútri je vložka so špeciálnym razením pre každý z prvkov súpravy. Na druhej strane je sieťovaná priehradka, ktorá vám umožní zbaliť si napríklad školiace materiály. Puzdro vám umožní vziať si súpravu so sebou na cesty a pre mobilných fyzioterapeutov bude ľahké ju prevážať.


Parametre:

  • čiernej farby
  • výkon: 45W
  • menovité napätie motora: 12V
  • typ batérie: lítiová batéria (Li-lon)
  • kapacita: 2500 mAh
  • doba nabíjania: 120 min
  • pracovný čas: 6h
  • rozmery (dĺžka/šírka/výška): 24 x 24,5 x 5,5 cm
  • dĺžka kábla: 100 cm
  • hmotnosť súpravy: 1,1 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Vibromasážne prístroje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka s veľmi širokým sortimentom. Zahŕňa domáce potreby, športové potreby, elektrické a elektronické zariadenia, masérske prístroje a záhradné potreby.