Sieťka na podporu rastlín 2x20m Gardlov 23980

Kód: 84244
5,60 € 4,67 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
29.10.2024
Možnosti doručenia

Sieťka na podporu rastlín je nevyhnutným záhradným doplnkom pre každého milovníka zelene, ktorý chce podporiť rast svojich rastlín estetickým a efektívnym spôsobom. Sieťovina pomáha popínavým rastlinám ako sú paradajky, uhorky, hrach, vinič a iné rásť vertikálne, čo umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu, znižuje riziko chorôb a uľahčuje zber.

 

Detailné informácie

Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...

Podrobný popis

Sieťka na podporu rastlín 2x20m Gardlov 23980
Sieťka na podporu rastlín je nevyhnutným záhradným doplnkom pre každého milovníka zelene, ktorý chce podporiť rast svojich rastlín estetickým a efektívnym spôsobom. Sieťovina pomáha popínavým rastlinám ako sú paradajky, uhorky, hrach, vinič a iné rásť vertikálne, čo umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu, znižuje riziko chorôb a uľahčuje zber. Vďaka sieti efektívne využijete priestor v záhrade a umožníte rastlinám rásť smerom nahor, nielen do strán. Môže byť namontovaný na podpery, ako sú kolíky, stĺpiky, rámy alebo pergoly. Kolíky by mali byť pevne zapustené do zeme, aby uniesli váhu rastlín. Uistite sa, že sieť je tesná a bezpečná, aby mali rastliny stabilnú oporu. Keď rastliny začnú rásť, ich výhonky by mali byť jemne nasmerované k sieti. Môžu byť jemne priviazané k sieti pomocou mäkkej šnúrky alebo špeciálnych záhradníckych sponiek, ktoré im pomôžu pri šplhaní. Napnutie siete by sa malo pravidelne kontrolovať, najmä keď rastliny rastú. Ak sa sieť začne uvoľňovať, utiahnite ju a znova ju pripevnite. Investujte do siete a užívajte si krásnu upratanú záhradu plnú zdravých, bujných rastlín.

Špecifikácia:

  • URČENÉ PRE POLIZECOV - popínavé rastliny, najmä okrasné, sú krásnou ozdobou domácej záhrady či balkóna. Vinič však nie sú len okrasné rastliny, ale aj zelenina, napríklad fazuľka, hrach a uhorky. Správne obhospodarovanie je pre vývoj plodov kľúčové a vďaka sieťke na rastliny bude zber oveľa príjemnejší a jednoduchší.
  • VEĽKOSŤ - zelená popínavá sieť s rozmermi 2 x 20 m je určená na podporu popínavých rastlín, akými sú paradajky, uhorky, hrach,  hrach, vínna réva a ďalšie druhy popínavých kvetov počas celej doby ich rastu a vývoja. Zelená farba dokonale splýva s farbou rastlín a zostáva prakticky neviditeľná. Rozmery 2 x 20 m pojmú veľké množstvo viniča!
  • VYSTUŽENÉ - vďaka vystuženým zliatinám v miestach, kde sa sieťka pretína, a kvalitnému materiálu PP (polypropylén) zaručuje tento výrobok odolnosť a pevnosť za každých podmienok. Zosilnená štruktúra poskytuje dodatočnú stabilitu a odolnosť, vďaka čomu je sieťovina odolná voči roztiahnutiu a mechanickému poškodeniu.
  • JEDNODUCHÁ MONTÁŽ - podpera pre rastliny sa ľahko inštaluje a možno ju narezať na akúkoľvek veľkosť. Je tiež extrémne ľahký a ľahko sa inštaluje a veľké otvory poskytujú ľahký prístup k rastlinám pri zalievaní, strihaní a zbere. Sieťka na rastliny môže byť pripevnená k stĺpom horizontálne aj vertikálne.

Parametre:

  • výrobca: Iso Trade
  • značka: Gardlov
  • zelená farba
  • materiál: PP
  • rozmery oka: 14 x 18 cm
  • celkové rozmery: 2 x 20 m
  • hmotnosť: 0,311 kg

Gardlov 23980 Sieť na popínavé rastliny 2 x 20 m

Dodatočné parametre

Kategória: Záhradné plachty, fólie a textílie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Gardlov je široký sortiment produktov do každej záhrady. Naše záhradné náradie – vrátane nožníc, kultivátorov, odpudzovačov škodcov, ako aj vybavenie ako slnečníky, hojdacie siete, záhradný nábytok a dekorácie pomáhajú tisíckam našich zákazníkov postarať sa o ich obľúbené miesto v dome.